Sensei Kitty

Hi!

 

Ik ben Kitty (29), tweede Dan karate en mijn specialiteit is wedstrijdkumite.

Op mijn elfde ben ik begonnen met karate bij Budoschool Ton Neuhaus. Ik heb een jaar of 7 in de Nederlandse Kumite Selectie gezeten en heb vele mooie titels behaald (meervoudig Nederlands kampioene en internationale titels), met als kroonstuk het Europees Kampioenschap. Na een lange break waarin het karate altijd bleef kriebelen ben ik sinds 2016 weer terug uit Amsterdam, in de sportschool.

 

Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding tot KBN erkend karate leraar, geef ik regelmatig karate lessen en ben ik verantwoordelijk voor de B en C selectie kumite. Het is mijn passie om zoveel mogelijk van mijn jarenlange ervaring in wedstrijdkumite op internationaal niveau op een leuke manier over te dragen. Ik geloof dat iemand beter wordt bij 100% inzet, maar het een stuk makkelijker en leuker is als je hier ook met zijn allen plezier in hebt! Zelf probeer ik elke dag bij te leren en heb ontdekt dat je van iedereen wel iets kunt leren. Of ze nou beter of nieuwer, groter of kleiner zijn. Ik heb mijn passie in het wedstrijdkumite nog lang niet verloren en wordt ontzettend enthousiast als ik de groep zie groeien in techniek/snelheid/mindset/zelfvertrouwen/plezier hebben. Wie weet sta ik ooit zelf wel weer op de mat..!

 

Meer over mij persoonlijk?
Momenteel werk ik als Sr. Social Advertising Consultant in Amsterdam. Die gesponsorde berichten op je Facebook timeline? Die zijn dus van mij! Verder ben ik gek op sporten en momenteel regelmatig te vinden in de crossfitbox, wat voor mij een mooie aanvulling vormt op het karate. Ik ben allergisch voor onrechtvaardigheid en gek op Pizza Calzone, shoarma en ijs. Ik vind wintersporten leuker dan zomervakantie en woon samen met Sensei Thijs. Samen willen we een heleboel van de wereld zien en ik moet gauw leren motorrijden zodat ik hem kan bijhouden op zijn Ducati.

 

Osu!

Kitty