Sensei Thijs Neuhaus

Mijn naam is Thijs Neuhaus. Ik ben 33 jaar. Mijn hele leven ben ik al bezig met vechtsporten. Ik ben met mijn 6de jaar begonnen met judo. Na het behalen van de 1ste kyu judo, heb ik me helemaal gestort op het Jiu-Jitsu en het Karate.

Ik ben op dit moment ik het bezit van 6 dangraden, 3 voor Karate en 4 voor Jiu-Jitsu. Als kind heb ik veel Judo wedstrijden gedaan. Rond mijn 13e jaar ben ik overgestapt naar het Jiu-Jitsu en heb toen een aantal jaren wedstrijden gedaan in het Fighting System en Duo-games.

De laatste jaren heb ik mij helemaal toegelegd op het wedstrijd Karate: de vorm kumite. Binnen deze vorm heb ik veel wedstrijden gedaan, en ben ik trainer van de A en B-selectie kumite binnen de sportschool. Met veel plezier train en begeleid ik deze groep sporters intensief, voor zowel nationale als internationale wedstrijden.

Lesgeven is mijn passie. Ik ben afgestudeerd aan het Academie voor Lichamelijke Opvoeding en werkzaam als Docent Lichamelijke Opvoeding op een middelbare school in Hoorn. Ik beleef veel plezier aan het lesgeven in Jiu-Jitsu en Karate.

Osu,

Thijs Neuhaus
3e dan Karate
4e dan Jiu-Jitsu
1e kyu Judo