Aanmelden voor karate of jiu-jitsu lessen

Geintereseerd in Karate of Jiu-jitsu?

Leuk dat je interesse hebt in karate of jiu-jitsu les! Japanse verdediginssporten zijn voor iedereen. We begrijpen het uiteraard dat het wel zo fijn is om te kijken of de lessen bij jou passen en zelfverdediging iets voor jou is. Je bent daarom van harte welkom om gratis en vrijblijvend een proefles te komen volgen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in de juiste groep terecht komt. Daarom vragen we je vriendelijk om voor een proefles karate of jiu-jitsu contact op te nemen met de Shihan (grootmeester in zelfverdediging), zodat hij jou in de juiste groep kunt plaatsen. De Shihan, Ton Neuhaus, is telefonisch bereikbaar via 0229-277755 of via het contactformulier.

Voor een proefles is het fijn sportkleding te dragen met veel bewegingsvrijheid. Wij trainen op blote voeten. Sieraden vragen we je in verband met de veiligheid af te doen.

>> Neem contact op voor een proefles <<

Ben je na de les nog steeds enthousiast? Geweldig! Dan is een inschrijfformulier te verkrijgen aan het einde  van de les.

Karate lessen of jiu-jitsu lessen?

Wil je eerst nog meer informatie over de zelfverdediging sporten van Budoschool Ton Neuhaus? Op onze website kun je uiteraard meer te weten komen over karate lessen of jiu-jitsu lessen. Ook vind je er de lestijden en locaties.

Onze regelgeving:

Klikt u hier om het regelement te bekijken