Nieuwsbrief 29 augustus 2022

maandag, 29 augustus, 2022

Betreft: Nieuwsbrief

 

 

Oosterblokker, 29 augustus 2022

 

 

Beste Jiu-Jitsuka, Karateka (of ouder/verzorger),

 

Het nieuwe seizoen gaat vanaf maandag 29 augustus weer starten. Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat ook jullie staan te springen om weer de mat op te mogen!

Voor komend jaar komen er een aantal wijzigingen aan waarover wij jullie graag informeren.

 

Vriendjesweek

We starten direct in de tweede week met vriendjesweek! Vanaf maandag 5 september t/m zaterdag 10 september mogen jullie een vriend(innet)je meenemen naar de karate of jiu-jitsu les. Uiteraard geldt dit ook voor junioren en volwassenen; jullie vrienden zijn van harte welkom!

 

Beschermers

Zoals jullie hebben gemerkt in de lessen zijn wij meer kumite en randori gaan draaien. Dit betekent dat stoten en trappen in vrije vorm in tweetallen worden geoefend, waarbij de ene persoon een aanval maakt en de andere verdedigt. Bij jiu-jitsu wordt dit ook op de grond uitgevoerd. Wegens het grote succes en enthousiasme van de leerlingen blijven wij dit vaker doen. Hierom wordt de leerlingen aangeraden om vuistbeschermers aan te schaffen, zodat zij dit veilig kunnen oefenen met elkaar. Voor het bestellen van deze beschermers of meer informatie, graag e-mailen naar: info@budoschooltonneuhaus.nl / info@budosportneuhaus.nl

 

Nieuw examensysteem

Vanaf dit jaar gaan wij over op een geheel nieuw examensysteem. Dit betekent dat de jeugd straks meer banden kan gaan halen! Bij de volwassenen komt er juist meer focus te liggen op de ontwikkeling / groei in de lessen en zijn er minder examenmomenten. De junioren volgen een hybride systeem. De laatste details hiervan worden nog uitgewerkt. Zodra dit is afgerond zullen wij iedereen informeren per email en in de lessen.

 

Correspondentie

Wij verzoeken iedereen om vragen over onder andere beschermers, pakken, les of locatiewijzigingen per email te sturen naar info@budoschooltonneuhaus.nl of info@budosportneuhaus.nl. Zo houden wij overzicht over bestellingen, verzoeken en bewegingen in de groepen, en kunnen onze docenten hun enthousiasme volledig richten op de lessen.

 

Wij kijken ontzettend uit naar weer een fantastisch karate en jiu-jitsu jaar!

 

 

Tot snel op de tatami (mat),

 

Met sportieve groet,

 

Team Budo Neuhaus