Maandag 8 februari start buitentrainingen senioren

vrijdag, 05 februari, 2021
Goed nieuws!
We hebben akkoord gekregen voor de buitentrainingen voor de groep 18 jaar en ouder. We zijn hier ontzettend blij mee en kijken er naar uit om weer met jullie aan de slag te gaan! Totdat we weer naar binnen mogen zullen de lessen elke maandag en woensdag plaatsvinden op het kunstgrasveld van de vereniging Ados in Hoorn.

 

Locatie: 
Ados 
Lingeweg 1 
Hoorn

Tijd: 19.15 - 20.00 uur
Buitenlessen!

Vanaf maandag 8 februari gaan we starten met de buitentrainingen. Wij hebben hier onwijs veel zin in!
Ivm de maatregelen gaan de lessen er als volgt uit zien. Het RIVM geeft aan dat iedereen boven de 18 jaar met maximaal 2 personen op anderhalve meter buiten mogen trainen. Meerdere tweetallen op meer dan anderhalve meter zijn toegestaan, maar er mag geen groepsles worden gegeven. Trainers mogen wel van tweetal naar tweetal om te helpen en instructie te geven. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport . De lessen zullen zelfstandig zijn en kunnen deels naar eigen vrijheid ingevuld worden. Wij zullen ervoor zorgen dat er warming up en een workout klaarligt om de eerste lockdownkilo's te verbranden, voor diegenen die dat leuk vinden. Verder is het de bedoeling dat hoofdzakelijk examenstof getraind gaat worden. De sensei's zullen rondlopen, helpen en instructies geven. 

 

Huishoudelijke mededelingen:
Omdat er wederom veel mensen zijn die (nog) niet buiten kunnen sporten, zijn ook broers, zussen, vrienden en andere familieleden van harte welkom op het veld gedurende de lockdown. Onthoud dat de sportkleding geschikt moet zijn voor de (koude) weersomstandigheden en kleedkamers + toiletten gesloten zijn. Houd daarnaast mail en social media in de gaten voor het geval een les niet doorgaat, bijvoorbeeld bij vorst of flinke regen. De Sensei's staan te springen en hopen iedereen snel te zien bij de buitenlessen!

 

Een heel fijn weekend gewenst en tot snel,

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Budoschool Ton Neuhaus