Vanaf 25 januari 2021 weer buitenlessen voor de jeugd.

zondag, 24 januari, 2021
Beste leden,

We beginnen deze mail met goed nieuws:
Gisteren is akkoord gegeven voor buiten trainingen voor zowel de jeugd (6-11) als de junioren (12-17)! We zijn hier ontzettend blij mee en kijken er naar uit om weer met jullie aan de slag te gaan. De lessen zullen plaatsvinden op dezelfde locatie als afgelopen zomer - het kunstgrasveld van de Ados in Hoorn. De tijden zijn als volgt:
  • 17.30-18.15 jeugd 6-11 jaar
  • 18.15-19.00 junioren 12-17 jaar
Deze lessen zullen al vanaf aanstaande maandag 25 januari van start gaan!

Huishoudelijke mededelingen:
Omdat er wederom veel kinderen zijn die (nog) niet buiten kunnen sporten, zijn ook broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes van harte welkom op het veld gedurende de lockdown. Onthoud dat de sportkleding geschikt moet zijn voor de (koude) weersomstandigheden en kleedkamers gesloten zijn. Ouders/ verzorgers mogen volgens de maatregelen van de overheid niet blijven kijken - ook niet aan het hek. Houdt daarnaast mail en social media in de gaten voor het geval dat een les niet doorgaat (bijvoorbeeld bij vorst of flinke regen). Wij hopen de jeugd en junioren snel te zien bij de buitenlessen!
Voor de senioren is het een stuk lastiger om buitenlessen te kunnen organiseren, maar we geven niet op! We blijven onze plannen aanscherpen en aanpassen op maatregelen. De laatste versie is voor locatie Ados goedgekeurd en kan nu weer naar gemeente Hoorn. We houden jullie op de hoogte en hopen ook jullie snel te kunnen zien op het Ados veld! In de tussentijd posten wij regelmatig workouts / challenges / training videos die jullie kunnen doen op Facebook en Instagram. Zo kunnen jullie fit blijven voor de aankomende examens. Als er nog vragen zijn over de examenstof helpen we jullie uiteraard ook graag verder via social media of andere kanalen. Hopelijk ook voor jullie binnenkort goed nieuws!
Een heel fijn weekend gewenst en tot snel,
Met vriendelijke groet,

Team Budoschool Ton Neuhaus