nieuwe corona maatregelen.

donderdag, 17 december, 2020

Beste ouders en leden,

 

Vanaf vandaag gelden er weer nieuwe corona maatregelen. Het kabinet heeft besloten een volledige Lockdown in te zetten voor de komende vier weken. Als Budoschool moeten ook wij gehoor geven aan deze maatregel. Dit betekent helaas dat wij niet meer mogen en kunnen lesgeven t/m dinsdag 19 januari 2021. Ervan uitgaande dat we vanaf 20 januari de lessen weer mogen vervolgen, bieden we iedereen de mogelijkheid om gemiste lessen in januari en februari in te halen.

 

Wij zijn ontzettend blij dat we de jeugd karate examens gisteren nog hebben kunnen afnemen. Voor de junioren en senioren zal het geplande karate kata examen van donderdag 17 december moeten worden uitgesteld. Het examen zal worden verschoven naar maandag 25 januari 2021. De precieze indeling en tijden volgen tegen die tijd.

 

In de Jiujitsu lessen waren wij nog volop bezig met het voorbereiden voor de examens. Ook deze zullen op een later moment plaatsvinden. De examens voor deJiu-Jitsuka’s uit Hoorn staan gepland op vrijdag 12 februari 2021 en voor de Jiu-Jitsuka’s uit Alkmaar op zaterdag 13 februari 2021. Ook deze precieze indeling en tijden volgen nog.

 

 

Wij als Budoschool vinden het een ontzettend vervelende situatie en hopen op jullie begrip hiervoor. We wensen iedereen prettige feestdagen en vooral een gezond en sportief 2021.

 

 

Mvg. Ton en Thijs Neuhaus