Start buitenlessen

dinsdag, 05 mei, 2020

Beste ouders en leden,

 

We hebben goed nieuws! De gemeente heeft toestemming gegeven om op woensdag 6 mei a.s. te starten met buitenlessen voor de jeugd en junioren t/m 18 jaar.

 

De lessen zullen gegeven worden op het veld van de korfbalvereniging Ados. Deze bevinden zich op het sportcomplex Lingeweg/Roerdomp 1 Hoorn (Kersenboogerd).

 

Omdat het voor ons moeilijk is in te schatten wie er gebruik gaan maken van deze trainingsmogelijkheid starten wij in eerste instantie met 2 groepen. In verband met het “veilig” wisselen tussen de groepen zullen de lessen 45 minuten duren. Wij zullen de trainingen en opkomst na een week evalueren, wijzigingen zijn dus voorbehouden.

 

1e groep van 17.30 t/m 18.15 uur. Jeugd van 6 t/m 11 jaar.

2e groep van 18.45 t/m 19.30 uur. Jeugd/junioren van 12 t/m 18 jaar.

 

De gemeente eist dat wij een Corona-verantwoordelijke aanstellen om de maatregelen te coördineren en te controleren. Ook wij zullen daar door de gemeente op gecontroleerd gaan worden. Daarom willen wij jullie nogmaals vragen om de regels en maatregelen opgesteld door het NOC*NSF goed door te nemen zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Het protocol staat op de website en ik heb hem met de brief “update” meegestuurd, zodat iedereen op de hoogte is van de gestelde regels. 

 

Hier de belangrijkste afspraken: 

 

  • De kinderen moeten worden afgezet op het parkeerterrein.
  • Ouders c.q. verzorgers mogen het terrein niet betreden. 
  • Er is geen toegang tot de kleedkamers. Dus thuis omkleden en douchen.
  • We trainen in sportkleding met sportschoenen.
  • De les kan komen te vervallen met slecht weer. Bij uitval zal er op dezelfde dag voor 16.00 uur een bericht via de mail worden verzonden. Bij geen bericht gaat de les dus altijd door.
  • Kom op tijd maar niet eerder dan 10 minuten voordat de les start. Na de les word je verzocht meteen het terrein te verlaten.
  • Voor de leeftijdsgroep 12 t/m 18 jaar graag de 1,5 meter afstand in acht nemen.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking m.b.t deze maatregelen. We kijken ernaar uit om weer met jullie te mogen sporten!

 

M.v.g. Ton & Thijs Neuhaus