Update buitenlessen

vrijdag, 01 mei, 2020

Beste ouders en leden,

 

Nadat de regering groen licht heeft gegeven voor buitenlessen aan de jeugd t/m 18 jaar, hebben wij direct bij de gemeente Hoorn een verzoek ingediend om gebruik te mogen maken van een van de sportvelden van de gemeente. Na een aantal dagen kregen wij het verzoek een uitgebreid plan in te dienen waarin wij moesten aangeven op welke wijze wij les willen geven met in achtneming van de veiligheidseisen. Dit plan hebben wij dezelfde dag ingediend. Gisteren kregen wij te horen dat wij zelf een locatie moesten zoeken en het gebruik moeten regelen met de desbetreffende vereniging.

 

De korfbalvereniging Ados op de Lingeweg 1 was direct bereid met ons samen te werken.

 

Wij zijn overeengekomen dat wij op de maandag en woensdag gebruik kunnen maken van het veld, gelegen naast de Ados-sporthal.

 

Zowel wij als het bestuur van de korfbalvereniging Ados hebben gisteren direct het verzoek bij de gemeente ingediend voor toestemming om op woensdag 6 mei te mogen starten.

 

Wij zullen ons aan de regels moeten houden opgesteld door het NOC-NSF. Als bijlage stuur ik dit protocol mee zodat iedereen op de hoogte is van de gestelde regels. Ook zal de Korfbalvereniging Ados met regels komen, zodat wij veilig gebruik kunnen maken van hun veld.

 

Zodra wij toestemming hebben van de gemeente Hoorn dan laten we dit weten met de indeling van groepen en tijden.

 

 

Gelukkig gaat het de goede kant op en wij staan te springen om weer te beginnen.

 

 

Mvg,

 

Ton en Thijs Neuhaus