Corona-compensatie.

woensdag, 01 april, 2020

Zoals jullie allemaal weten, zijn wij door de overheid verplicht gesteld om de deuren gesloten te houden. Wij vinden dit een uiterst vervelende situatie, het is immers onze missie om jullie een plek te bieden om onze geliefde sporten te kunnen beoefenen. Echter onze gezondheid staat op de eerste plaats en we moeten met zijn allen dit virus onder controle krijgen!

 

Wat doen we nu?

Je vindt filmpjes op Facebook en op Instagram.

Denk hierbij aan kata’s, techniek oefeningen, workouts voor kracht of conditie en leuke challenges. Zo willen we ervoor zorgen dat jullie thuis toch kunnen trainen. Hiermee hopen we jullie een gevarieerd aanbod te verstrekken, waarbij jullie live of in je eigen tijd kunnen meedoen aan deze trainingen. We hopen dat jullie meedoen en zijn benieuwd naar jullie filmpjes!

 

Compensatie

In de ruim 40 jaar dat we bestaan hebben we dit nog niet meegemaakt. Nu zijn we helaas door de overheid gedwongen om de deuren gesloten te houden, met als doel het controleren van het Coronavirus. Dat dit voor ons overmacht is zal iedereen begrijpen. Hierop beroepen wij ons dan ook. Dit is een probleem dat wij als maatschappij met z’n allen moeten oplossen. Jullie hebben recht op compensatie, maar we vragen jullie om redelijk te zijn. Onze vaste lasten lopen door en we willen graag als sportschool kunnen blijven bestaan met ons mooie team! We hebben met jullie een duurzame relatie, met vele leden zelfs al jarenlang en in meerdere generaties. Dit waarderen we enorm. Jullie als klanten zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. We vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit in deze tijd. Jullie steun en vertrouwen in Budoschool Ton Neuhaus zorgen ervoor dat wij straks - na alle hectiek - onze trainingen kunnen blijven aanbieden.

Wij stellen voor als compensatie vanaf het tweede kwartaal 2020 een korting op het abonnement van 25%, zolang deze situatie duurt. Wij hebben er vertrouwen in dat dit een acceptabele compensatie is.

Abonnementen bevriezen kunnen we helaas niet doen, dit zou direct desastreuze gevolgen hebben voor de continuïteit van onze sportschool. Gezien de bijzondere aard van de situatie is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst tijdens de looptijd van de overeenkomst niet mogelijk. Wil je toch opzeggen, dan geldt een opzegtermijn van 1 maand. Onze boekhouder heeft de incasso-batch voor het 2e kwartaal 2020 al verstuurd. De compensatie voor dit kwartaal zal bij de volgende incasso worden verrekend. We hopen dat jullie deze tegemoetkoming een redelijke en eerlijke oplossing vinden, dat jullie bij ons blijven en ons massaal (blijven) volgen op Facebook en Instagram! En meedoen natuurlijk.😉

 

Wat gaan we doen:

  • We hopen dat er voor 6 april besloten wordt dat we weer open mogen. Mocht dit zo zijn dan zal voor iedereen gelden dat zij onbeperkt kunnen trainen tot 1 juli 2020 om de gemiste lessen weer in te halen. Voor de huidige leden die al een meervoudig tarief betalen zal in die periode de contributie worden teruggezet naar 1x trainen per week.
  • Karateka’s mogen hierbij ook Jiu-Jitsu lessen volgen en andersom.
  • Wij hebben de zaalverhuurders gevraagd of wij tijdens de mei- en zomervakantie gebruik kunnen blijven maken van de accommodatie zodat wij jullie ook in deze periode waarin wij normaliter gesloten zijn, karate en jiu-jitsu lessen kunnen aanbieden. 

 

We hopen op jullie volledige medewerking. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Alvast bedankt!